Rahulan Rehu Oy

Rahulan kotisivuille

Mikkelissä toiminut Rahulan Rehu Oy valmisti ja myi kotimaisista raaka-aineista valmistettuja lemmikkieläinten ruokia sekä tarvikkeita.

Rahulan Rehun myymälät sijaitsivat Mikkelissä, Jyväskylässä ja Lappeenrannassa. Yhtiö oli toiminut yli 10 vuotta korkeimmassa luottoluokituksessa yrittäjävetoisesti. Suurten investointien edessä yrittäjä Veijo Penttisen piti tehdä päätös lähteäkö toiminnan kehittämiseen omin voimin vai antaa mahdollisuus toiselle.

WestStar oli jo jonkin aikaa etsinyt sijoituskohdetta ns. auringonnousun alalta ja kaupat koko Rahulan Rehun osakekannasta tehtiin toukokuussa 2015.

”Avainhenkilömme ovat toimineet yrityksessämme yli kymmenen vuotta. Pitkän linjan ammattilaisina heillä on vahva tietämys lemmikkieläinalasta.”

Rahulan Rehun liiketoiminnan kehittämistyö käynnistettiin ripeästi: tuotanto siirrettiin Lahteen jo saman vuoden aikana ja myymäläketjua laajennettiin uusiin kaupunkeihin. Verkkokaupan uudistuksen myötä vaihdettiin kassa- ja varastonhallintajärjestelmät uusiin.

Elokuussa 2018 Rahulan Rehu Oy myi lemmikkieläinten ruoan valmistustoiminnan Velj. Wahlstén Oy:lle. Näin haluttiin varmistaa, että Rahulan Rehu voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Rahula -tuotemerkillä varustettua laadukasta lemmikkieläinten ruokaa saa edelleen myymälöistä, valmistuttajana vain on konsernin sisaryhtiö.

”Työntekijämme ovat intohimoisia eläinystäviä. Avainhenkilömme ovat työskennelleet jo yli kymmenen vuotta toimialalla ja vastaavat omien tuotteidemme jälleenmyynnistä ja verkkokaupasta. Pitkän linjan ammattilaisina heillä on vahva tietämys lemmikkieläinalasta” vakuuttaa WestStarin toimitusjohtaja Heikki Savolainen.

Myymäläketjun toiminnan tehostaminen vaati kipeitäkin ratkaisuja, mutta nyt Rahulan verkkokauppa ja myymäläketju viidellä paikkakunnalla ovat täydessä iskussa palvelemaan lemmikkien laatutietoisia omistajia.