Sijoitamme pääomaa enemmistöosakkaana pieniin ja keskisuuriin yrityksiin pitkällä tähtäimellä. Pääoman lisäksi tarjoamme ymmärrystä yrittämisestä ja johtamisesta sekä asiantuntijaorganisaation tuen. Toimimme usealla toimialalla ja monialaisuudesta on etua myös tytäryhtiöillemme: konsernin sisäinen osaaminen on kattavaa ja laajasti hyödynnettävissä.

Enemmistöosakkaina omistaudumme edistämään matkaa kohti yhteistä päämääräämme ja olemme valmiita toimimaan tavoitteiden saavuttamiseksi. Yritysten ohella sijoitamme myös kiinteistöihin.

”Sijoitamme yrityksiin sillä periaatteella, että yritysten omistajuus säilyy Suomessa tulevaisuudessakin. Tavoitteenamme ei ole tehdä pikavoittoja tytäryhtiöidemme kustannuksella, vaan sijoitamme yrityksiin pitkäjänteisesti. Lähtökohtana on, että yritys tulee jäädäkseen osaksi WestStaria ja liiketoiminta pysyy täysin kotimaisena. WestStar ei ole myytävänä nyt eikä tulevaisuudessa, tällä varmistamme suomalaisen omistuksen.

Olemme valmiit hyppäämään rohkeasti meille ennestään tuntemattomille toimialoille. Uusista toimialoista voidaan ammentaa tietotaitoa ja kokemuspääomaa myös jo olemassa oleville tytäryhtiöillemme - monialaisuudesta on etua läpi koko organisaatiomme.”

OMISTAJA JA TOIMITUSJOHTAJA, HEIKKI SAVOLAINEN

AKTIIVINEN OMISTAJA TAUSTATUKENA

Yhteinen päämäärä on avain kannattavaan kasvuun ja kehitykseen. Osallistumme aktiivisesti tytäryhtiöiden kehittämiseen yhdessä niiden johdon ja henkilöstön kanssa. Tytäryhtiöiden johto vastaa liiketoiminnasta ja WestStar toimii aktiivisena kehittäjänä ja sparraajana taustalla.

Tarjoamme tytäryhtiöillemme asiantuntijaorganisaation tukipalveluita, esimerkiksi projektinhallintaa, taloushallintoa, markkinointipalveluita ja IT-palveluita. Kehitämme toimintaamme ja osaamistamme jatkuvasti tytäryhtiöiden tarpeita vastaavaksi.

NOPEUS

Toimimme nopeasti sekä päätöksenteossa että toteutuksessa.

KASVU

Tavoitteenamme on yrityksen kannattava kasvu ja henkilöstön kasvun tukeminen.

ASIANTUNTEMUS

Teemme työtä ammattitaidolla ja etenemme kohti tavoitteita päämäärätietoisesti.

ROHKEUS

Olemme valmiita ottamaan hallittuja riskejä.