SIJOITAMME YRITYKSIIN

Sijoitamme yrityksiin, joilla näemme kasvu- ja kehitysedellytyksiä. Yrityksen toimialalla ei ole merkitystä, vaan sijoitamme yrityksiin, joissa näemme mahdollisuuksia tulevaisuudessa. Sijoitusmalli katsotaan yrityksen tilanteeseen ja tarpeeseen sopivaksi. Vaihtoehtoja voivat olla esimerkiksi:

MBO
Mikäli yrityksen omistajat haluavat luopua yritystoiminnasta kokonaan voidaan hyödyntää esimerkiksi ”Management buyout” -mallia. Tässä tapauksessa ostamme yhtiön yhdessä yrityksen toimivan johdon kanssa.
LUE LISÄÄ
PÄÄOMAA TOIMIVALLE YRITYKSELLE
Sijoitamme pääomaa yrityksiin, jotka tarvitsevat taloudellisia satsauksia liiketoimintansa kehittämisessä. Pääomapanostuksen tarve voi olla esimerkiksi yrityksen kansainvälistyminen tai verkkokauppaprojektin toteuttaminen.
YRITYKSEN OSTAMINEN
Olemme ostaneet valmiin liiketoiminnan yhdessä henkilöiden kanssa, joilla on vankka ammattitaito kyseiseltä toimialalta, mutta ei taloudellisia resursseja koko yrityskauppaan.
SUKUPOLVENVAIHDOS
Olemme ostaneet yrityksen, jossa ei löytynyt jatkajaa perheen sisältä. Näin perinteikäs ravi- ja ratsutarvikkeita valmistava ja maahantuova Velj.Wahlstén Oy jatkoi toimintaansa uuden omistajan turvin.
LUE LISÄÄ

MIKSI WESTSTAR?

  • Yrityksen liiketoiminta jatkuu kotimaisena ja omistus pysyy Suomessa.
  • Yritysten hyvin erilaisten toimintaympäristöjen tuntemisesta on apua sijoitusvaihtoehtojen räätälöinnissä.
  • Emoyhtiön asiantuntijaorganisaation tuki auttaa yritystoiminnan kehittämisessä ja arjen pyörittämisessä.

Tytäryhtiöitämme on palkittu alueellisilla tunnustuksilla menestyksekkäästä ja kasvavasta liiketoiminnasta

MEILLÄ ON KOKEMUSTA

YRITYSJOHTAMISESTA

LIIKETOIMINTASUUNNITTELUSTA

YRITYS- JA RAHOITUSJÄRJESTELYISTÄ

YHDESSÄ ONNISTUMISESTA

OTA YHTEYTTÄ